Готується 5 хвилин: рецепт холодного супу з авокадо та креветками
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Легкий та ароматний холодний супчик стане вашим порятунком у літню спеку.
У спекотний літній день немає нічого кращого, ніж легкий, освіжаючий суп, який не лише втамує спрагу, але й подарує насолоду смаком. Холодний суп з авокадо та креветками — це саме та страва, яка стане вашим улюбленим фаворитом цього літа. Також, пропонуємо рецепт супу таратор.
Інгредієнти:
- 2 стиглих авокадо
- 200 г варених креветок
- 1 огірок
- 1 пучок зеленої цибулі
- 1 лайм
- 1 столова ложка оливкової олії
- 500 мл овочевого бульйону
- Сіль та перець за смаком
Приготування:
- Авокадо розріжте навпіл, видаліть кісточку та очистіть від шкірки. М'якоть наріжте кубиками.
- Креветки очистіть від панцирів і кишок.
- Огірок наріжте кубиками.
- Зелену цибулю подрібніть.
- У блендері подрібніть авокадо, огірок, зелену цибулю, сік лайма та оливкову олію.
- Додайте овочевий бульйон, сіль та перець за смаком.
- Збийте суп до однорідної консистенції.
- Додайте креветки та перемішайте.
- Поставте суп у холодильник на 2-3 години, щоб він настоявся.
Подача:
Подавайте суп холодним, прикрасивши його свіжою зеленню.
Також ми розповідали, як на десерт смачно запекти яблука. Також, пропонуємо рецепт літнього латвійського супу.