Один незвичний компонент зробить тушковану капусту втричі смачнішою: як додати яйце, щоб страва стала фантастичною

Читать на русском
Автор
5347
Так тушкована капуста набуває особливого смаку
Так тушкована капуста набуває особливого смаку. Фото vazhnoznat.com

Хитрий спосіб приготування, про який мало хто знає

Ми розповідали про тонкощі приготування пельменів. Тепер ділимось хитрим лайфхаком, який допоможе приготувати смачну тушковану капусту за допомогою курячих яєць.

Смачно приготувати тушковану капусту — те ще завдання. Потрібно, щоб шматочки приготувались і просочились соусом, але не розвалились. А ще буває складно втримати баланс смаку. Покращити смак страви можна за допомогою всього одного незвичайного компонента – курячого яйця. Як це зробити, розповіли на Pixelinform.

Яєчний дует

Для застосування цього способу відокремте жовток від білка. Злегка збийте кожен з них окремо. Після цього з'єднайте білок і жовток.

Залишилось обережно додати цю суміш до капусти ближче до кінця приготування. Цей секрет не лише покращить смак страви, але й зробить текстуру капусти легкою та повітряною.

Яєчна вуаль

Цей спосіб простіший, ніж попередній. Збийте одне яйце в однорідну рідину. Поступово влийте яєчну суміш в тушковану капусту, постійно помішуючи. Цей спосіб також робить капусту легкою та цікавою на смак.

Для красивого кольору та пікантного смаку до капусти варто додавати спеції. Спробуйте разом з іншими звичними приправами додати куркуму та копчену паприку.

З цими секретами ваша тушкована капуста стане справжнім кулінарним шедевром. Також ми розповідали, як варити буряк, щоб він зберіг смак та колір.