Замість набридлої "шуби": надзвичайний святковий рулет з оселедцем
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 11131
Ця закуска, на відміну від "шуби", має вишуканий вигляд
Ми розповідали, як із оселедцем приготувати апетитний салат. Ще одна цікава закуска — буряковий рулет. Через поєднання овоча з рибою він може чимось нагадувати шубу, однак набагато смачніший і вишуканіший.
Його можна подати як окрему страву або викласти як частину рибного асорті. Рецептом поділились на порталі SHUBA.
Інгредієнти:
- 250 г вареного буряка;
- 3 курячих яйця;
- 0,5 ч. л. солі;
- 80 г борошна;
- 200 г філе оселедця;
- 300 г вершкового сиру;
- 20 г зеленої цибулі;
- чорний мелений перець до смаку
- 4 гілочки кропу.
Спосіб приготування:
- Чистимо варений буряк і натираємо його на середню терку. Відділяємо яєчні білки від жовтків.
- Збиваємо білки з сіллю до стійкої піни. Додаємо до жовтків олію, буряк, борошно і перемішуємо.
- Порціями вводимо збиті білки і вимішуємо масу до однорідності. Застеляємо деко пергаментом.
- Викладаємо на нього бурякову масу і розрівнюємо. Випікаємо в розігрітій до 180°C духовці 10-12 хвилин. Охолоджуємо корж.
- Для начинки додаємо до вершкового сиру подрібнений кріп і перемішуємо. Рівномірно наносимо масу на охолоджений буряковий корж.
- З одного боку коржа викладаємо філе оселедця і зелену цибулю. За допомогою пергаменту загортаємо рулет. Кладемо рулет в холодильник на 2 години.
Після цього залишається нарізати рулет скибочками і подати його до столу. також ми ділились рецептом смачного маринаду для оселедця.