Ідеальний сніданок виглядає так: близькі проситимуть готувати ці сирники зі шпинатом кожного ранку
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 3622
Простий рецепт смачного сніданку
Сирники — неймовірно смачна страва, однак треба знати деякі секрети й правила їх приготування. Раніше ми розповідали, які сирники не потребують смаження, а тепер ділимося рецептом зі шпинатом.
Такі сирники ситні, смачні й соковиті. Їх захочеться куштувати щодня на сніданок, обід чи вечерю. Рецептом поділилися на порталі cookorama.net.
Як приготувати сирники зі шпинатом
Інгредієнти:
- сир кисломолочний — 500 г;
- свіжий шпинат — 35 г;
- яєчний жовток — 2шт;
- пшеничне борошно — 20 г;
- манна крупа — 35 г;
- сіль, олія.
Спосіб приготування:
- Миємо та просушуємо шпинат. Нарізаємо його тонкими смужками.
- За допомогою сита протираємо сир та перемішуємо з жовтками, манною крупою, шпинатом, сіллю.
- Залишаємо суміш на 15 хвилин. Манна крупа повинна увібрати в себе вологу.
- Формуємо сирники руками. Паніруємо в борошні і смажимо з обох сторін до золотистої скоринки.
- Подаємо сирники гарячими зі сметаною та кропом за бажанням. Також вони гарно смакуватимуть з червоною рибою.
Раніше "Телеграф" ділився стародавнім рецептом сирників. Їх захочуть їсти навіть капризні діти.