Ідеальний сніданок виглядає так: близькі проситимуть готувати ці сирники зі шпинатом кожного ранку

Читать на русском
Автор
3622
Такі сирники дуже сирні і смачні
Такі сирники дуже сирні і смачні. Фото shuba.life

Простий рецепт смачного сніданку

Сирники — неймовірно смачна страва, однак треба знати деякі секрети й правила їх приготування. Раніше ми розповідали, які сирники не потребують смаження, а тепер ділимося рецептом зі шпинатом.

Такі сирники ситні, смачні й соковиті. Їх захочеться куштувати щодня на сніданок, обід чи вечерю. Рецептом поділилися на порталі cookorama.net.

Як приготувати сирники зі шпинатом

Інгредієнти:

  • сир кисломолочний — 500 г;
  • свіжий шпинат — 35 г;
  • яєчний жовток — 2шт;
  • пшеничне борошно — 20 г;
  • манна крупа — 35 г;
  • сіль, олія.

Спосіб приготування:

  1. Миємо та просушуємо шпинат. Нарізаємо його тонкими смужками.
  2. За допомогою сита протираємо сир та перемішуємо з жовтками, манною крупою, шпинатом, сіллю.
  3. Залишаємо суміш на 15 хвилин. Манна крупа повинна увібрати в себе вологу.
  4. Формуємо сирники руками. Паніруємо в борошні і смажимо з обох сторін до золотистої скоринки.
  5. Подаємо сирники гарячими зі сметаною та кропом за бажанням. Також вони гарно смакуватимуть з червоною рибою.

Раніше "Телеграф" ділився стародавнім рецептом сирників. Їх захочуть їсти навіть капризні діти.