Смачнішої запіканки без м’яса не існує: рецепт соковитої картоплі за копійки
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 6838
Рецепт, який не потребує багато часу і грошей
Якщо ви в пошуках ідеальної бюджетної вечері, спробуйте приготувати цю запіканку з картоплі з ніжним вершковим смаком, для якої навіть м’яса не потрібно.
Якщо відварити картоплю заздалегідь, страва спечеться за 40 хвилин. Про це розповіли на порталі "1 хвилина".
Як приготувати запіканку з картоплі
Інгредієнти:
- картопля 8-9 шт;
- вершкове масло — 130 г;
- сметана — 2 ст. л.;
- часник — 4 зубчики;
- твердий сир — 70 г;
- сіль - 1/3 ч. л.;
- петрушка або кріп — пучок;
- сіль — 1/3 ч. л.;
- спеції — на свій смак.
Спосіб приготування:
- Виймаємо з холодильника вершкове масло — воно повинне бути м’яким. Відварюємо до готовності картоплю. Натираємо сир та перекладаємо в окрему тарілку.
- До сиру додаємо вершкове масло і подрібнений часник. Солимо, кладемо сметану. Ретельно перемішуємо. Подрібнюємо зелень.
- Нарізаємо картоплю не тонкими кружальцями. Змащуємо форму для випікання маслом і викладаємо картоплю. Розподіляємо вершково-часникову заправку.
- Розігріваємо духовку до 220 градусів і ставимо картоплю випікатися приблизно на 30 хвилин.
- Подаємо страву з зеленню.
Раніше "Телеграф" ділився хитрощами у приготуванні дерунів. Ми поділилися секретами, завдяки яким ви станете королем ції страви.