Гора смакоти зі склянки кефіру: просто змішайте його з майонезом
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 14568
Відмінно до сніданку або замість покупного хліба
Все ще сушите собі голову, що приготувати для ситного сніданку? В цьому випадку ідеальний варіант — швидкі коржики на сковороді.
Готуються такі коржики від "Бабусиних рецептів" буквально за лічені секунди та з бюджетних продуктів, а виходять просто фантастичними. Ними можна не лише насититься, а й подавати замість хліба до перших страв або приготувати з коржами бутерброди. Спробуйте - і ви точно оціните цей рецепт.
Як приготувати коржики на сковороді
Інгредієнти:
- куряче яйце – 1 шт.;
- сіль — 1 ч. л.;
- цукор — 2 ч. л.;
- майонез – 2 ст. л.;
- кефір – 300 мл;
- борошно — 450 г;
- розпушувач – 1 ст. л.;
- олія соняшникова – 150 мл.
Спосіб приготування:
- У миску розбиваємо яйце, додаємо цукор, солимо і ретельно перемішуємо.
- В отриману суміш вливаємо кефір, додаємо майонез та продовжуємо змішувати все.
- Туди ж просіюємо борошно, розпушувач та руками замішуємо густе тісто. Збираємо в м’який та еластичний колобок, ділимо його на 6 однакових частин, розкочуємо їх у коржики.
- Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо коржики та обсмажуємо їх до золотистої скоринки з обох боків на середньому вогні.
Подайте такі коржики з ніжним паштетом і близькі ахнуть від захоплення. Такий сніданок наситить до обіду.