Гора смакоти зі склянки кефіру: просто змішайте його з майонезом

Читать на русском
Автор
14568
Жодної духовки та дріжджів Новина оновлена 04 квітня 2024, 09:47
Жодної духовки та дріжджів. Фото Апостроф

Відмінно до сніданку або замість покупного хліба

Все ще сушите собі голову, що приготувати для ситного сніданку? В цьому випадку ідеальний варіант — швидкі коржики на сковороді.

Готуються такі коржики від "Бабусиних рецептів" буквально за лічені секунди та з бюджетних продуктів, а виходять просто фантастичними. Ними можна не лише насититься, а й подавати замість хліба до перших страв або приготувати з коржами бутерброди. Спробуйте - і ви точно оціните цей рецепт.

Як приготувати коржики на сковороді

Інгредієнти:

  • куряче яйце – 1 шт.;
  • сіль — 1 ч. л.;
  • цукор — 2 ч. л.;
  • майонез – 2 ст. л.;
  • кефір – 300 мл;
  • борошно — 450 г;
  • розпушувач – 1 ст. л.;
  • олія соняшникова – 150 мл.

Спосіб приготування:

  1. У миску розбиваємо яйце, додаємо цукор, солимо і ретельно перемішуємо.
  2. В отриману суміш вливаємо кефір, додаємо майонез та продовжуємо змішувати все.
  3. Туди ж просіюємо борошно, розпушувач та руками замішуємо густе тісто. Збираємо в м’який та еластичний колобок, ділимо його на 6 однакових частин, розкочуємо їх у коржики.
  4. Розігріваємо сковороду з рослинною олією, викладаємо коржики та обсмажуємо їх до золотистої скоринки з обох боків на середньому вогні.

Подайте такі коржики з ніжним паштетом і близькі ахнуть від захоплення. Такий сніданок наситить до обіду.