Смачний салат з простих продуктів: Кобб захочеться їсти щодня

Читать на русском
Автор
10131
Салат дуже простий у приготуванні
Салат дуже простий у приготуванні. Фото say7.info

Цей салат має гарний вигляд та неймовірно смачний

Якщо ви шукаєте красивий та смачний салатик на святковий стіл, зверніть увагу на цю закуску. Раніше ми писали, як приготувати салат з куркою, авокадо та огірком, а тепер ділимося рецептом смачної вечері або чудово варіанту на свято.

Спосіб подачі цієї закуски відрізняється від класичного, що робить її більш цікаво. Рецептом поділилися на smachno.in.ua.

Як приготувати салат Кобб

Інгредієнти:

  • бекон — 100 г;
  • куряче філе — 250 г;
  • яйця — 2 шт;
  • авокадо (велике) — 1 шт;
  • помідори — 2 шт;
  • блакитний сир (з пліснявою) — 100 г;
  • листя салату — 150 г;
  • сіль, чорний перець — на свій смак.

Для заправки:

  • оливкова олія — 5 ст. л.;
  • винний оцет чи лимонний сік — 2 ст. л;
  • гірчиця в зернах — 1 ст. л.;
  • сіль, чорний перець — на свій смак.

Спосіб приготування:

  1. Бекон нарізаємо смужками. Розігріваємо пательню і викладаємо бекон.
  2. Обсмажуємо до золотистості. Стелимо на тарілку паперовий рушник і вкладаємо готовий бекон.
  3. Філе розрізаємо на дві пласкі частини. З обох сторін солимо і перчимо.
  4. На жирі, який витопився з бекону, смажимо курку на середньому вогні. Охолоджуємо готове філе і нарізаємо на кубики.
  5. Нарізаємо авокадо та помідор кубиками. Паралельно відварюємо яйця.
  6. Яйця очищуємо і розрізаємо на 6 частин. Сир тремо на тертці.
  7. Оливкову олію, лимонний сік або оцет, гірчицю, сіль і перець змішуємо в окремій глибокій тарілці. Збиваємо до однорідності.
  8. Чисте листя салату рвемо на шматки, додаємо дві ложки заправки і перемішуємо. Викладаємо на тарілку. Зверху рівними смужками в довільному порядку викладаємо: яйця, бекон, авокадо, помідори, сир, куряче філе.

Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати салат "Задоволений чоловік". Ми поділилися рецептом смачної закуски з курки, консервованої кукурудзи та сиру.