За формою — паска, за смаком — салат: незвичайний рецепт до святкового столу
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 5382
Такого салату ви точно не куштували
Багато кулінарів стурбовані пошуками рецептів пишних пасок та ароматної буженини й забувають про інші страви до святкового столу. Однак Паска — це ще й смачні салати, і ми поділимося з вами незвичайним рецептом.
Коли ви поставите на стіл цю страву, багато хто ахне від подиву. Вся річ у тім, що салат ми будемо готувати у вигляді паски. У його складі трохи інгредієнтів, проте за бажання салат можна доповнити шарами зі свіжого чи маринованого огірка, смажених грибів чи інших улюблених продуктів. Така оригінальна страва за рецептом Today точно приверне на себе увагу.
Як приготувати м'ясний салат з сиром
Інгредієнти:
- куряча грудка – 200 г;
- яйця – 4 шт.;
- морква – 2 шт.;
- твердий сир – 150 г;
- часник – 1 зубчик;
- панірувальні сухарі;
- майонез чи натуральний йогурт без добавок;
- кілька шматочків огірка, помідора та редису для прикраси.
Спосіб приготування:
- Салат буде виглядати як святковий пасок, тому при приготуванні надаємо йому відповідну форму.
- Курячі грудки відварюємо до готовності в підсоленій воді. Даємо охолонути та дрібно нарізаємо.
- Чистимо часник, подрібнюємо його, змішуємо з підготовленою куркою і викладаємо першим шаром салату.
- Твердий сир натираємо на великій тертці, змішуємо з майонезом та викладаємо другим шаром. Наступним шаром викладаємо терту на тертці моркву.
- Боки салату посипаємо панірувальними сухарями, а верх покриваємо майонезом чи йогуртом. Прикрашаємо верх подрібненою редькою, огірком та помідором.
Також до святкового столу можна приготувати салат "Тет-а-тет". Його також не пропустять і з’їдять миттєво.