На сніданок італійці готують омлет за цим рецептом: він виходить пишним та ситним

Читать на русском
Автор
Смачний та корисний сніданок
Смачний та корисний сніданок. Фото Meta.ua

Не шукайте інших рецептів — омлет готуватимете тільки так

Пишний, ароматний омлет — один із найпопулярніших сніданків у всьому світі. Готують його і в Італії, але трохи по-іншому — ця страва відрізняється складом та способом приготування.

Ми готуємо омлет, змішуючи яйця, молоко чи вершки, сіль та перець. Італійці ж додають додаткові інгредієнти – томати, сир та свіжу зелень. Спочатку потрібно збити яйця з молоком (вершками) і посмажити на сковороді, після — зверху додати додаткові інгредієнти. Таким незвичайним рецептом страви з насиченим смаком діляться "Добрі новини".

Як приготувати омлет по-італійськи

Інгредієнти:

  • 4 яйця;
  • 50 г сиру (моцарела, пармезан або інший сир до свого смаку);
  • 1 помідор;
  • свіжа зелень (базилік, петрушка або інша до смаку);
  • сіль та перець до свого смаку;
  • оливкова олія для смаження.

Спосіб приготування:

  1. Миємо та нарізаємо помідор на кружечки. Сир нарізаємо маленькими кубиками.
  2. У миску вбиваємо яйця, збиваємо їх за допомогою виделки чи міксера. Солимо, перчимо до смаку.
  3. Яєчну масу виливаємо на розігріту сковороду з оливковою олією, рівномірно розподіляємо по дну. Зверху на яйця викладаємо кружечки помідорів та шматочки сиру, накриваємо сковородою та готуємо протягом 3-4 хвилин або до готовності. За бажанням додаємо подрібнену зелень.

Готовий омлет викладаємо на тарілку. За бажанням подаємо з домашньою чіабатою.