Сподобаються навіть тим, хто не любить субродукти: як приготувати відбивні з курячих сердець

Читать на русском
Автор
Бюджетна страва, що сподобаэться багатьом
Бюджетна страва, що сподобаэться багатьом. Фото youtube.com

Можна подавати до будь-якого гарніру

Дехто регулярно купує курячі шлуночки, печінку, сердечка та готує із них смачні страви. Хто ці продукти не любить через їх специфічний смак та аромат.

Однак сьогодні ми хочемо запропонувати приготувати страву, яка вразить багатьох. Йдеться про відбивні з курячих сердець, рецептом яких поділилися на Instagram-сторінці "vitala_foodblog".

Як приготувати відбивні з курячих сердець

Інгредієнти:

  • курячі серця — 1 кг;
  • яйця — 3 шт.;
  • сіль, перець, борошно, олія;

Спосіб приготування:

  1. Сердечки промити, прибрати все зайве, розрізати навпіл не дорізаючи до кінця.
  2. Субпродукти відбити, посолити та поперчити, за бажанням посипати гранульованим часником.
  3. Збити яйця з сіллю.
  4. Обваляти відбивні у борошні, обмокнути у яєчній суміші та обсмажити з обох боків до золотистості.

Раніше ми писали, як приготувати печінковий торт. Це чудовий варіант закуски.