Котлети навіть без м’яса будуть смачними і соковитими: секретний інгредієнт змінить страву докорінно

Читать на русском
Автор
Котлетки виходять смачні, легкі і поживні
Котлетки виходять смачні, легкі і поживні. Фото Ням-ням за 5 хвилин

Чудовий рецепт страви на кожен день

Ми ділились рецептом апетитної кабачкової ікри. Тепер розповідаємо, як приготувати котлети із кабачка. В них зовсім немає м’яса, тому страва виходить легка, але дуже смачна.

Ці кабачкові котлети – справжня знахідка для тих, хто шукає смачну та ситну страву з простих інгредієнтів. Їх легко приготувати, вони не потребують багато часу, а результат порадує вас та ваших близьких. Рецептом поділились на порталі Pixelinfprm.

Інгредієнти:

  • 1 кабачок
  • 1 склянка борошна
  • 100 г сиру
  • 2 яйця
  • зелень до смаку
  • сіль та перець до смаку

Спосіб приготування:

  1. Кабачок натріть на великій тертці. З отриманої маси злийте надлишки соку.
  2. Дрібно наріжте зелень, подрібніть часник (за бажанням). Сир натріть на великій тертці. Змішайте всі інгредієнти. Додайте яйця та борошно, ретельно перемішайте.
  3. З отриманої маси сформуйте котлети. Обсмажте котлети на олії по 2-3 хвилини з кожного боку до золотистої скоринки.

Подавайте котлети гарячими зі сметаною, йогуртом або улюбленим соусом. Також із кабачків можна приготувати особливо апетитні деруни.