Котлети навіть без м’яса будуть смачними і соковитими: секретний інгредієнт змінить страву докорінно
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Чудовий рецепт страви на кожен день
Ми ділились рецептом апетитної кабачкової ікри. Тепер розповідаємо, як приготувати котлети із кабачка. В них зовсім немає м’яса, тому страва виходить легка, але дуже смачна.
Ці кабачкові котлети – справжня знахідка для тих, хто шукає смачну та ситну страву з простих інгредієнтів. Їх легко приготувати, вони не потребують багато часу, а результат порадує вас та ваших близьких. Рецептом поділились на порталі Pixelinfprm.
Інгредієнти:
- 1 кабачок
- 1 склянка борошна
- 100 г сиру
- 2 яйця
- зелень до смаку
- сіль та перець до смаку
Спосіб приготування:
- Кабачок натріть на великій тертці. З отриманої маси злийте надлишки соку.
- Дрібно наріжте зелень, подрібніть часник (за бажанням). Сир натріть на великій тертці. Змішайте всі інгредієнти. Додайте яйця та борошно, ретельно перемішайте.
- З отриманої маси сформуйте котлети. Обсмажте котлети на олії по 2-3 хвилини з кожного боку до золотистої скоринки.
Подавайте котлети гарячими зі сметаною, йогуртом або улюбленим соусом. Також із кабачків можна приготувати особливо апетитні деруни.