Проста та вишукана закуска з трьох інгредієнтів: на святковому столі їй не буде рівних (відео)

Читать на русском
Автор
Чудовий рецепт із ковбаси
Чудовий рецепт із ковбаси. Фото Колаж Телеграфу

Закуска виходить дуже апетитною і просто

Ми розповідали, як приготувати вдома апетитний майонез. Тепер розповідаємо, як із ковбаси та невеликої кількості вершкового сиру приготувати просту та вишукану закуску. Такий рулет ідеально підходить для барбекю, світських зустрічей, пікніків тощо.

Замість помідорів у цьому рецепті до вашого смаку можна використати: перець, шпинат, в'ялені помідори, огірки тощо. Також вам знадобиться харчова плівка — для формування рулету. Рецептом закуски поділились у кулінарному блозі thisisplanetfood.

Інгредієнти:

  • 200 г салямі
  • 150 г вершкового сиру
  • свіжі помідори

Спосіб приготування:

  1. Розкладіть великий шматок харчової плівки на рівній поверхні. Покладіть 200 г салямі на плівку, шарами, накладаючи один шматок на інший, щоб утворився прямокутник.
  2. Акуратно розкатайте салямі качалкою, щоб трохи розім'яти. Викладіть 150 г вершкового сиру на салямі, розподіляючи його рівномірно до країв.
  3. Посипте зверху порізаними на кубики помідорами. Акуратно згорніть салямі з начинкою в рулет і щільно загорніть його в харчову плівку.
  4. Поставте рулет в холодильник мінімум на кілька годин, а краще на ніч. Перед подачею наріжте рулет гострим ножем на порційні шматочки.

Щоб рулет було легше нарізати, можна заздалегідь трохи заморозити його. Цей рецепт дає безліч можливостей для експериментів! Не бійтеся додавати свої улюблені інгредієнти. Подавайте рулет з крекерами або проткніть кожен шматочок шпажкою. Також ми розповідали, як особливо смачно приготувати кабачки.