Для літнього теплого настрою: рецепт смачного компоту з черешні на зиму
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 5434
Так само можна приготувати компот з вишні, полуниці, смородини, абрикос, сливи, аґрусу, кизилу, винограду та айви.
Літо — це сезон консервацій, і не тільки різних солінь, на кшталт маринованих огірків. Не варто забувати, що влітку природа обдаровує нас різними ягодами, з яких можна приготувати ягідно-фруктові компоти. Наприклад із черешні.
Рецептом дуже смачного, ароматного компоту, який обов’язково порадує вас холодною зимою, поділилася кулінарний блогер Лариса Валеріївна. Кулінар зазначає, що баночка такого напою поверне вас у літо навіть у саму морозну зиму.
Компот із черешні: рецепт
Інгредієнти:
- Черешня
- Лимон
- Апельсин
- Цукор
Спосіб приготування:
- Банки ретельно випийте та висушіть.
- Черешню попередньо замочіть у крижаній воді щонайменше 3 години, щоб "вигнати" всіх черв’ячків.
- У банку на 1/3 розкладіть черешню, і додайте по 1 кружечку очищених від шкірки лимона та апельсина.
- Після цього в банки насипте приблизно по 150-180 гр цукру.
- Залийте окропом і відразу закрутіть. Банки переверніть догори дном, укутайте теплою ковдрою до повного остигання.
Раніше "Телеграф" ділився простим рецептом приготування смачного хлібного квасу. А ще ми розповідали, як зварити джем із полуниці з мінімумом цукру – цю корисну смачність має навчитися готувати кожен.