Готувати нескладно, а взимку з’їдається дуже швидко: рецепт овочевого салату "Парамониха"

Читать на русском
Автор
7925
youtube.com

Взимку під рукою завжди має бути проста та смачна заготівля

Багато господинь роблять на зиму різні смачні заготівлі, оскільки це дуже економить час на приготування страв в зимові місяці.

Одною із найсмачніших заготівель "з банки" є овочевий салат під назвою "Парамониха". Як передає "Телеграф", рецептом цієї смакоти поділилися у кулінарному блозі zakatki_na_zimy в Інстаграмі.

Як приготувати на зиму овочевий салат "Парамониха"

Інгредієнти:

  • 2 кг помідорів — часточками
  • 1 кг цибулі — кільцями
  • 1 кг моркви — на великій терці
  • 1 кг солодкого перцю — соломкою
  • 300 г олії
  • 300 г цукру
  • 100 г 9% оцту
  • 2 ст.л. солі

Приготування:

  1. Все нарізати, додати олію, цукор, оцет, сіль.
  2. Перемішати і варити 15 хвилин після закипання.
  3. Розкласти в підготовлені банки і закатати.

Раніше "Телеграф" пояснював, чому ставити закатані банки на протяг не можна.