Як приготувати ідеальне тісто для чебуреків: дріжджовий рецепт

Читать на русском
Автор
8317
Тісто для чебуреків - рецепт
Тісто для чебуреків - рецепт. Фото pexels.com

Максимально швидкий і простий рецепт

Якщо ви також завжди думали, що тісто для чебуреків завжди має бути прісним, то спішимо вас поправити, адже це не так. А точніше — не тільки так. Приготувати смачні чебуреки можна і з дріжджового тіста, про яке ми і хочемо розповісти далі. Також раніше "Телеграф" писав, як замісити пухке тісто на пиріжки.

Кулінарний блогер під ніком kuhari на своїй сторінці в Інстаграм відмітив, що тепер готує чебуреки тільки з такого тіста. І виходить страва нітрохи не гірша за "традиційні" чебуреки.

Дріжджове тісто для чебуреків: рецепт

Інгредієнти:

  • Вода — 200 мілілітрів(газована)
  • Дріжджі — 15 грам(свіжі)
  • Сіль — 1 чайна ложка
  • Цукор — 1 ст. ложка
  • Борошно пшеничне — 350-400 грам
  • Соняшникова олія — 3-4 Ст. ложок

Спосіб приготування:

  1. Дріжджі викладіть в миску. Додайте теплу газовану воду.
  2. Всипте сіль, цукор і налийте рафіновану соняшникову олію.
  3. Додайте просіяне борошно.
  4. Замісіть досить круте, але еластичне тісто. Все — тісто для чебуреків на дріжджах готове. Відразу розпочинайте приготування чебуреків.

Раніше "Телеграф" ділився рецептом ідеального тіста для піци. Спосіб приготування підійде тим, хто любить "пишні" страви.