Маринад для ковбасок, який перетворить найдешевший виріб на соковите м’ясо

Читать на русском
Автор
725
"Врятує" навіть дешеві ковбаски
"Врятує" навіть дешеві ковбаски. Фото nihaoindo.com

Універсальний маринад до напівфабрикатів для грилю

Ковбаски для смаження — крутий продукт, що сильно економить час, у порівнянні з повноцінним соковитим шашликом. Але нерідко на смак м’ясо в них виходить прісним. Втім, у цієї прикрої ситуації є рішення.

Pixelinform ділиться одним нехитрим маринадом, що врятує ковбаски. Страва вийде апетитною та дуже смачною, якщо кілька годин перед смаженням потримати їх в маринаді.

Інгредієнти:

  • часник – 2 зубчики;
  • мед – 2 ст. л.;
  • томатна паста – 1 ст. л.;
  • гірчиця зерниста – 1 ст. л.;
  • гострий мелений перець – дрібка;
  • зіри або коріандру (мелені) – 2 щіпки;
  • лимонний сік.

Спосіб приготування:

  1. Зубчики часнику дрібно натираємо чи проганяємо через прес. Часникову масу змішуємо з медом, томатною пастою, гірчицею, перцем, коріандром (зірою), соком лимона.
  2. Інгредієнти перемішуємо до однорідного стану. Отриманою сумішшю мажемо ковбаски, які перед цим в декількох місцях проткнули голкою. Можна відправляти на гриль одразу, а можна дати їм кілька годин промаринуватись.

Такий маринад підходить не лише для ковбасок. З ним смачнішими стануть будь-які напівфабрикати, призначені для запікання на грилі. А до готового м’яса приготуйте цікавий сирний соус.