Маринад для ковбасок, який перетворить найдешевший виріб на соковите м’ясо
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 735
Універсальний маринад до напівфабрикатів для грилю
Ковбаски для смаження — крутий продукт, що сильно економить час, у порівнянні з повноцінним соковитим шашликом. Але нерідко на смак м’ясо в них виходить прісним. Втім, у цієї прикрої ситуації є рішення.
Pixelinform ділиться одним нехитрим маринадом, що врятує ковбаски. Страва вийде апетитною та дуже смачною, якщо кілька годин перед смаженням потримати їх в маринаді.
Інгредієнти:
- часник – 2 зубчики;
- мед – 2 ст. л.;
- томатна паста – 1 ст. л.;
- гірчиця зерниста – 1 ст. л.;
- гострий мелений перець – дрібка;
- зіри або коріандру (мелені) – 2 щіпки;
- лимонний сік.
Спосіб приготування:
- Зубчики часнику дрібно натираємо чи проганяємо через прес. Часникову масу змішуємо з медом, томатною пастою, гірчицею, перцем, коріандром (зірою), соком лимона.
- Інгредієнти перемішуємо до однорідного стану. Отриманою сумішшю мажемо ковбаски, які перед цим в декількох місцях проткнули голкою. Можна відправляти на гриль одразу, а можна дати їм кілька годин промаринуватись.
Такий маринад підходить не лише для ковбасок. З ним смачнішими стануть будь-які напівфабрикати, призначені для запікання на грилі. А до готового м’яса приготуйте цікавий сирний соус.