Вам навіть цибуля не знадобиться: чотири інгредієнти – і гора котлет на тарілці

Читать на русском
Автор
10562
Неможливо стриматися, побачивши такі котлети
Неможливо стриматися, побачивши такі котлети. Фото shuba.life

Страва буде пахнути лише м’ясом та спеціями

Смачні, соковиті котлети, які пахнуть лише м’ясом та вашими улюбленими спеціями – мрія будь-якого кухаря. Якщо ви шукали рецепт без цибулі, то ви "прийшли" за адресою.

Для цих котлет за рецептом Shuba знадобиться філе курячих стегон — саме вони є найсоковитішою частиною тушки. Такі биточки виходять неймовірно смачними. Однак добре перемішайте фарш — тоді котлети не розпадуться і будуть тримати форму.

Як приготувати котлети без цибулі

Інгредієнти на 14 порцій:

  • куряче філе зі стегна — 1 кг;
  • яйця курячі — 1 шт.;
  • манка — 2 ст. л.;
  • панірувальні сухарі — 2 ст. л.;
  • спеції, сіль, олія — за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Філе курячого стегна перемельте у м’ясорубці на фарш.
  2. Вбийте у фарш яйце. Змішайте манку, сухарі, спеції та сіль і всипте у фарш. Дуже ретельно перемішайте все руками, начебто замішуєте тісто. Накрийте кришкою або поліетиленовою плівкою фарш і поставте в холодильник на 2-3 години.
  3. Дістаньте фарш із холодильника залиште при кімнатній температурі на 15 хвилин.
  4. Сформуйте котлети. Викладіть їх у розігріту сковороду з олією.
  5. Обсмажте на вогні трохи вище за середнє з одного боку, поки не схопиться легка скоринка. Переверніть котлети, зменште вогонь і накрийте кришкою сковороду. Готуйте на тихому вогні, час від часу перевертаючи, близько 30 хвилин.

Якщо додайте в котлетний фарш яблуко, ваші биточки стануть ідеальними. Здивуйте рідних та близьких неймовірною стравою.