Вам навіть цибуля не знадобиться: чотири інгредієнти – і гора котлет на тарілці
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 10562
Страва буде пахнути лише м’ясом та спеціями
Смачні, соковиті котлети, які пахнуть лише м’ясом та вашими улюбленими спеціями – мрія будь-якого кухаря. Якщо ви шукали рецепт без цибулі, то ви "прийшли" за адресою.
Для цих котлет за рецептом Shuba знадобиться філе курячих стегон — саме вони є найсоковитішою частиною тушки. Такі биточки виходять неймовірно смачними. Однак добре перемішайте фарш — тоді котлети не розпадуться і будуть тримати форму.
Як приготувати котлети без цибулі
Інгредієнти на 14 порцій:
- куряче філе зі стегна — 1 кг;
- яйця курячі — 1 шт.;
- манка — 2 ст. л.;
- панірувальні сухарі — 2 ст. л.;
- спеції, сіль, олія — за смаком.
Спосіб приготування:
- Філе курячого стегна перемельте у м’ясорубці на фарш.
- Вбийте у фарш яйце. Змішайте манку, сухарі, спеції та сіль і всипте у фарш. Дуже ретельно перемішайте все руками, начебто замішуєте тісто. Накрийте кришкою або поліетиленовою плівкою фарш і поставте в холодильник на 2-3 години.
- Дістаньте фарш із холодильника залиште при кімнатній температурі на 15 хвилин.
- Сформуйте котлети. Викладіть їх у розігріту сковороду з олією.
- Обсмажте на вогні трохи вище за середнє з одного боку, поки не схопиться легка скоринка. Переверніть котлети, зменште вогонь і накрийте кришкою сковороду. Готуйте на тихому вогні, час від часу перевертаючи, близько 30 хвилин.
Якщо додайте в котлетний фарш яблуко, ваші биточки стануть ідеальними. Здивуйте рідних та близьких неймовірною стравою.