Печінку будете готувати тільки так: рецепт божественних котлеток

Читать на русском
Автор
25093
Котлети виходять дуже смачними та ситними
Котлети виходять дуже смачними та ситними. Фото shuba.life

Чудова страва для урізноманітнення раціону

Ми розповідали, як правильно зачищати печінку. Це вміння пригодиться вам у наступному рецепті.

Пропонуємо приготувати ніжні та ситні котлетки з курячої печінки зі смаженою цибулею та морквою. Вони виходять дуже смачними — це чудовий спосіб урізноманітнити своє щоденне меню.

Інгредієнти:

  • куряча печінка — 600 г
  • яйце — 1 шт.
  • панірувальні сухарі — 1 ст.л
  • борошно — 2-3 ст.л
  • сметана — 1,5 ст.л
  • сіль, перець — до смаку
  • сухий часник — 1 ч. л.
  • цибуля — 1 шт.
  • морква — 1 шт.
  • олія

Спосіб приготування:

  1. Моркву натираємо на великій тертці, цибулю дрібно кришимо. Обсмажуємо цибулю, коли та набуде золотистого кольору — додаємо моркву. Обсмажуємо.
  2. Зачищаємо печінку. Дрібно її нарізаємо. Додаємо до печінки яйце, панірувальні сухарі, сметану, борошно та спеції. Солимо та перемішуємо. Додаємо цибулю з морквою, коли ті охолонуть, знову перемішуємо.
  3. Викладаємо котлетки на розігріту сковорідку ложкою. Обсмажуємо до готовності з обох боків.

Котлетки виходять дуже смачними. Спробуйте їх приготувати — не пощкодуєте. Також ми розповідали, як готувати смачну рибну запіканку.