Діти забудуть про магазинні цукерки: рецепт копійчаних солодощів своїми руками
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Чудовий варіант домашніх солодощів
Багатьох досі дивують солодкі страви з кабачків, такі як смачне варення. Але цей овоч сам по собі універсальний, він легко набуває смаків від інших продуктів та спецій. Зокрема, ця властивість кабачка використана в рецепті домашніх цукатів.
Консервувати кабачки — не єдиний варіант заготівлі. Їх можна ще й сушити — дуже смачно ласувати цукатами з кабачків. Рецептом смачного десерту поділились на порталі "Апостроф".
Інгредієнти:
- кабачки
- цукор (на 1 кг кабачків 200 г цукру)
- сік 1 лимона
Спосіб приготування:
- Кабачки чистимо від шкірки та видаляємо серцевину. Нарізаємо овочі кубиками.
- Засипаємо шматочки цукром і залишаємо на 30 хвилин. Вичавлюємо до кабачків сік лимона, потім ставимо все на вогонь та доводимо до кипіння.
- Варимо на слабкому вогні годину. Після цього повністю охолоджуємо.
- Сушимо кабачки у сушарці 2 години. Можна скористатись духовкою — це займе 6 годин за температури 60 градусів.
Щоб зберегти цукати, пересипте їх цукровою пудрою і складіть у чисту суху баночку. Цукати з кабачків можна їсти замість магазинних цукерок або додавати у десерти. Також ми розповідали про смачну заготівлю, в якій кабачок набуває смаку ананаса.