Найкращий соус до м’яса з кіло яблук: незвичайний рецепт

Читать на русском
Автор
934
Без  метушні на кухні ви приготуєте смакоту
Без метушні на кухні ви приготуєте смакоту. Фото shuba.life

Ви забудете про покупний майонез

Різноманітні соуси відіграють важливу роль у кулінарії. Вони покращують смак страв, додають гостроти та пікантності.

Якщо ви сумніваєтеся в якості магазинних соусів, Shuba пропонує рецепт незвичайного гострого соусу до м’яса. У це складно повірити, але готується така заправка з яблук! Це ідеальне доповнення до основних страв — соус зробить їх смак більш насиченим і пікантним.

Як приготувати яблучний соус до м’яса

Інгредієнти на 5 порцій:

  • яблука — 1 кг;
  • часник — 200 г;
  • гірчиця — 30 г;
  • сіль — 1/2 ч. л.;
  • олія соняшникова — 100 мл;
  • вода — 100 мл.

Спосіб приготування:

  1. Яблука помийте, очистьте від шкірки та серцевини, наріжте їх шматочками.
  2. Нарізані фрукти покладіть у каструлю, залийте водою, накрийте кришкою і тушкуйте на невеликому вогні до м’якості — це має зайняти близько 10 хвилин. Отриману масу пюруйте занурювальним блендером до однорідного стану.
  3. Часник очистьте, пропустіть через прес і покладіть у яблучне пюре. Туди ж відправте гірчицю, сіль, олію і все ретельно перемішайте. Доведіть масу до кипіння і розкладіть у банки. Накрийте кришками та відправте на зберігання холодильник.

Подавайте такий соус до курки по-єврейськи за рецептом "Телеграфа". Ви насолодитеся неймовірним смаком!