Таку печінку навіть смажити не потрібно: про цей рецепт не знають навіть багато кулінарів
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 41714
Добавку попросять навіть гурмани
Печінка – корисний та дешевий продукт, тому це дуже хороша альтернатива м’ясу. Печінку можна смажити, готувати з неї смачні оладки або неперевершений шашлик.
Всі ці рецепти передбачають обсмажування печінки на сковороді. Але ось з "Важно знать" ми приготуємо незвичайну, але просту та смачну страву — запечену курячу печінку. Плюс цього рецепту – у його простоті: вам не доведеться постійно стояти біля плити, помішуючи печінку та регулюючи температуру. Як бачите, з приготуванням такої страви впорається навіть новачок, а результат сподобається абсолютно всім.
Як приготувати печінку без смажіння
Інгредієнти:
- 500 г курячої печінки;
- 1 цибуля;
- сіль та перець до свого смаку;
- 2-3 ст. л. олії.
Спосіб приготування:
- Курячу печінку миємо, видаляємо з неї плівки та розрізаємо на однакові шматочки. Для ніжності, м’якості продукту та приємного продукту печінку можна замочити у молоці.
- Цибулю очистьте, наріжте на четвертинки або півкільця, додайте до печінки, посоліть, поперчіть, за бажанням додайте улюблені спеції та перемішайте.
- Форму для запікання застелите фольгою, змастіть олією, викладіть туди печінку з цибулею. Загорніть форму другим листом фольги, накриваючи її наче кришкою.
- Відправте форму в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин. Щоб печінка була рум’яною, за 5 хвилин до кінця приготування розгорніть фольгу і знову відправте страву в духовку.
Рекомендуємо також приготувати печінку з яблуками за рецептом "Телеграфа". Така смакота підкорить кожне серце.