-
20 хв
Приготування
-
4
порції
-
154.9 Ккал
/ 100 гр
Салати з копченим м’ясом та ананасами давно завоювали любов багатьох завдяки їхньому незвичайному смаку та легкості приготування.
Цей рецепт — простий, але дуже смачний варіант, який чудово підходить як для святкового застілля, так і для щоденного меню. Завдяки вдалому поєднанню інгредієнтів страва виходить водночас ситною та легкою.
Основу салату складають листя зеленого салату, що додає свіжості, та копчене м’ясо, яке надає аромату й насиченого смаку. Солодкий консервований ананас вдало контрастує із солонуватими інгредієнтами.
Цей рецепт, яким поділились на YouTube-каналі Вкусно Просто и Доступно не потребує багато часу чи складних технік. Усі інгредієнти прості у підготовці, і навіть початківець на кухні впорається із завданням. Салат стане яскравим доповненням вашого столу та обов’язково сподобається вашим рідним і гостям.
Інгредієнти
Кількість порцій:
Основні інгредієнти
-
50 гр
-
200 гр
-
2 шт
-
2 ст. л
-
100 гр
-
100 гр
-
за смаком
-
за смаком
- Замініть майонез на грецький йогурт або легкий соус на основі сметани.
- Злийте сироп і промокніть ананаси паперовим рушником перед додаванням у салат.
- Використовуйте свіжий ананас замість консервованого, щоб зменшити кількість цукру.
- За бажання використовуйте менш жирне м’ясо, наприклад, відварну курячу грудку замість копченого м’яса.
Етапи приготування
-
Листя салату подрібнюємо та складаємо в глибоку миску.
-
М'ясо нарізаємо соломкою.
-
Варені яйця розрізаємо навпіл, а потім нарізаємо соломкою.
-
Твердий сир також нарізаємо соломкою.
-
Змішуємо всі інгредієнти в мисці та заправляємо майонезом.
-
Викладаємо салат на порціонні тарілки, додаємо порізаний на шматочки ананас та за бажанням посипаємо кунжутом та паприкою.