-
20 хв
Приготування
-
4
порції
Новорічний стіл зовсім не обов’язково має складатися лише з важких страв із майонезом. Все більше господинь віддають перевагу легким, свіжим і водночас вишуканим рецептам, які не перевантажують організм. Саме таким є салат з креветками, авокадо і грейпфрутом. Такий салат готується дуже просто і виглядає ефектно на святковому столі тому стане чудовою альтернативою традиційним закускам. Любителі легких та нестандартних страв точно оцінять цей салат.
Інгредієнти
Основні інгредієнти
-
200 г
-
1 шт
-
1 шт
-
1 шт
-
до смаку
-
3 ст. л.
-
1 ст. л.
-
до смаку
-
до смаку
Етапи приготування
-
Авокадо очистіть і наріжте кубиками.
-
Грейпфрут очистіть і розберіть.
-
Огірок наріжте тонкими скибочками або кубиками.
-
У мисці змішайте всі інгредієнти разом з креветками і зеленню.
-
Заправте оливковою олією, лимонним соком, посоліть і поперчіть на смак. Легко перемішайте.
Як і з чим подавати
Салат з креветками, авокадо і грейпфрутом найкраще подавати одразу після приготування. Покладіть його у прозору салатницю чи розкладіть у порційній креманки. Ця страва добре поєднується з білим сухим вином та ігристими напоями або легкими закусками.