Картопляна запіканка з ковбасками та овочевою заливкою: ситна вечеря за простим рецептом

Читать на русском
Автор
929
Картопляна запіканка з ковбасками та овочевою заливкою: ситна вечеря за простим рецептом
  • 45 хв

    Приготування

  • 6

    порцій

  • 5

Оцініть рецепт

Дякую, вашу оцінку враховано

Енергетична
цінність на 100 гр

  • Калорій

    0 Ккал

Після довгого робочого дня ми часто шукаємо ідеї для швидкої, але поживної вечері.

Страви, які не тільки легко готуються, а й дарують насолоду всім членам родини, стають справжньою знахідкою. Якщо ви любите прості інгредієнти, які легко знайти в холодильнику, і водночас бажаєте створити щось смачне, картопляна запіканка з ковбасками та овочевою заливкою стане ідеальним варіантом.

Готувати цю страву дуже легко. Усе, що потрібно, — підготувати інгредієнти, запекти їх, і ви отримаєте ароматну та апетитну вечерю, яка точно сподобається кожному. Картопляна запіканка має ще одну перевагу — її можна адаптувати під ваші вподобання. Наприклад, додати більше овочів, замінити ковбаски на куряче філе чи навіть експериментувати з соусами. Такий рецепт чудово підходить і для тих, хто прагне мінімізувати витрати часу на кухні, і для тих, хто любить готувати смачні й збалансовані страви.

Інгредієнти

Кількість порцій:

Етапи приготування

  1. Картоплю нарізаємо тоненько, додаємо сіль, перець, приправу до картоплі, перемішуємо, викладаємо у форму, ставимо запікати при 180 градусах 30 хвилин.

  2. До яєць додаємо сіль, майонез, чи сметану та збиваємо.

  3. До яєчної суміші додаємо сир, помідори, зелень, кукурудзу та нарізані ковбаски. Перемішуємо.

  4. Викладаємо суміш на картоплю та запікаємо ще 15 хвилин.

Блогерка lilika_cooking на своїй сторінці в Instagram показала, як готувати цю поживну страву.

Раніше ми розповідали, як приготувати "засипану" капусту. Колись без цієї страви на не обходилось жодне весілля на заході України.