Креплики до святкового столу на Водохреща
- Автор
- Дата публикации
- Автор

-
20 мин
Приготовление
-
3
порции
Зазвичай, крепликами називають вареники, що готуються під час зимових свят в Західній Україні. Водохреща - одне з таких свят, до якого креплики готуються обов'яяково!
Ингредиенты
Основные ингредиенты
-
2 скл.
-
0,5 скл.
-
1 шт.
-
200 г
Способ приготовления
Цибулю обчистити, дрібно покришити й обсмажити на олії.Оселедець звільнити від шкірки й кісточок, дрібно порізати.Змішати підсмажену цибулю й оселедець. Це начинка.З муки та води замісити тісто, тоненько розкачати й вирізати кружечки. На кожен кружечок викласти начинку, сформувати як пельмені.Креплики відварити в підсоленій воді.Як подавати
Подавати до столу додавши олії.
Смачного!