Креплики до святкового столу на Водохреща

Автор
Креплики до святкового столу на Водохреща
  • 20 мин

    Приготовление

  • 3

    порции

Будьте первым кто оценит рецепт

Спасибо, вашу оценку учтено

Энергетическая
цeнность на 100 гр

  • Калорий

    0 Ккал

Зазвичай, крепликами називають вареники, що готуються під час зимових свят в Західній Україні. Водохреща - одне з таких свят, до якого креплики готуються обов'яяково!

Ингредиенты

Основные ингредиенты

Способ приготовления

Цибулю обчистити, дрібно покришити й обсмажити на олії.Оселедець звільнити від шкірки й кісточок, дрібно порізати.Змішати підсмажену цибулю й оселедець. Це начинка.З муки та води замісити тісто, тоненько розкачати й вирізати кружечки. На кожен кружечок викласти начинку, сформувати як пельмені.Креплики відварити в підсоленій воді.

Як подавати

Подавати до столу додавши олії.

Смачного!