-
8 г
Приготування
-
12
порцій
Господині люблять легкі у приготуванні страви, оскільки вони не потребують багато часу, але часто виходять смачними та ефектними. До прикладу, пухку "Шарлотку" можна приготувати за 40 хвилин із простих продуктів."
Також чудовим десертом стане тортик з печива та заварним кремом. А рецептом смакоти з нами поділилися на Instagram-сторінці "viktoria__cooking".
Інгредієнти
Кількість порцій:
Основні інгредієнти
-
1 шт
-
50 гр
-
за смаком
-
за смаком
-
20 гр
-
20 гр
-
500 мл
-
50 гр
-
150 гр
-
100 гр
-
40 мл
Етапи приготування
-
В сотейнику зʼєднати яйце, цукор, ванільний цукор, дрібку солі, борошно, крохмаль та перемішати вінчиком до однорідності.
-
Додати молоко і ще раз перемішати.
-
Поставити та середній вогонь та постійно помішуючи варити до загущення маси.
-
Додати мʼяке вершкове масло, ретельно перемішати та охолодити.
-
Дно форми трохи змастити кремом. А тоді почергово викласти крем та печиво, допоки не закінчаться інгредієнти.
-
Розтопити шоколад, додати олію та перемішати.
-
Вилити у форму, за потреби розрівняти та залишити в холодильнику на 5-6 год, а краще на ніч.
Тортик готується легко, виходить ситним та ніжним. Смачного!