Ще один рецепт до посту: незвичні та смачні цибулеві оладки

Читать на русском
Автор
Оладки виходять м'якими та ароматними
Оладки виходять м'якими та ароматними. Фото 1000.menu

Чудово смакують з пісною сметаною

Попри те, що під час посту, зокрема й Успенського, заборонено вживати м'ясо та продукти тваринного походження, меню можна зробити смачним та збалансованим. Так можна приготувати пісний борщ з пісною "сметаною", потушкувати квасолю чи зробити рагу з баклажанів.

Сьогодні ж ми пропонуємо приготувати цибулеві оладки. Ви здивуєтеся, наскільки смачними вони виходять та досить ймовірно захочете готувати страву навіть після посту. А рецептом з нами поділилися на YouTube-каналі "Nadia Ternavska".

Оладки з цибулею пісні

Інгредієнти:

  • вода — 200 мл;
  • цибуля ріпчаста — 100 г;
  • борошно пшеничне — 170 г;
  • сіль — на кінчику чайної ложки;
  • дріжджі — 10 г;
  • олія соняшникова — 60 г;
  • цукор — 0.5 ч. л.

Спосіб приготування:

  1. Цибулю очистити, подрібнити у блендері або натерти.
  2. Залити цибулю окропом, почекати, поки маса злегка охолоне.
  3. Додати цукор, сіль і дріжджі, перемішати.
  4. Просіяти борошно, всипати в тісто. За консистенцією воно має нагадувати густу сметану.
  5. Накрити тісто рушником і залишити на 20-25 хвилин.
  6. Посмажити оладки на розігрітій з олією сковороді.
  7. Прикрасити зеленню та можна подавати до столу.

Раніше ми писали, як приготувати пісний Медівник на Маковія. Ця випічка наповнить будинок казковим ароматом.