Ще один рецепт до посту: незвичні та смачні цибулеві оладки
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Чудово смакують з пісною сметаною
Попри те, що під час посту, зокрема й Успенського, заборонено вживати м'ясо та продукти тваринного походження, меню можна зробити смачним та збалансованим. Так можна приготувати пісний борщ з пісною "сметаною", потушкувати квасолю чи зробити рагу з баклажанів.
Сьогодні ж ми пропонуємо приготувати цибулеві оладки. Ви здивуєтеся, наскільки смачними вони виходять та досить ймовірно захочете готувати страву навіть після посту. А рецептом з нами поділилися на YouTube-каналі "Nadia Ternavska".
Оладки з цибулею пісні
Інгредієнти:
- вода — 200 мл;
- цибуля ріпчаста — 100 г;
- борошно пшеничне — 170 г;
- сіль — на кінчику чайної ложки;
- дріжджі — 10 г;
- олія соняшникова — 60 г;
- цукор — 0.5 ч. л.
Спосіб приготування:
- Цибулю очистити, подрібнити у блендері або натерти.
- Залити цибулю окропом, почекати, поки маса злегка охолоне.
- Додати цукор, сіль і дріжджі, перемішати.
- Просіяти борошно, всипати в тісто. За консистенцією воно має нагадувати густу сметану.
- Накрити тісто рушником і залишити на 20-25 хвилин.
- Посмажити оладки на розігрітій з олією сковороді.
- Прикрасити зеленню та можна подавати до столу.
Раніше ми писали, як приготувати пісний Медівник на Маковія. Ця випічка наповнить будинок казковим ароматом.