Заради цих лінивих котлеток на сніданок діти навіть раніше прокидатимуться

Читать на русском
Автор
47999
З їх приготуванням впорається будь-хто
З їх приготуванням впорається будь-хто. Фото shuba.life

Схаменіться, коли все з’їсте

Якщо ваші близькі відмовляються снідати навіть улюбленим омлетом та пишними оладками, у нас є чудова ідея! Впевнені, що варто вам хоч раз приготувати такий сніданок — і його проситимуть щоранку.

Вся справа в тому, що ми разом зі Shuba готуватимемо сьогодні ліниві котлети в листковому тесті. Зі звичайного фаршу і готового листкового тіста ви приготуєте такий сніданок, який з’їдять прямо з тарілкою. А наступного разу ви можете поекспериментувати і додати в начинку сир, овочі, зелень, варені яйця. Такі рулетики під силу приготувати без зайвої мороки навіть кулінару, що починає. Пробуємо?

Як приготувати ліниві котлети в листковому тесті

Інгредієнти на 6 порцій:

  • листкове тісто дріжджове — 400 г;
  • м’ясний фарш — 450 г;
  • яйця курячі — 2 шт.;
  • цибуля жовта ріпчаста — 1 шт.;
  • сіль — 10 г;
  • перець чорний мелений — 5 г;
  • твердий сир — 100 г.

Спосіб приготування:

  1. Фарш змішайте з одним яйцем, дрібно нарізаною цибулею, сіллю, перцем, ретельно перемішайте.
  2. Тісто посипте борошном, розкотіть і розріжте на чотири рівні смуги.
  3. Одну смужку тіста розмістіть на пергаменті, викладіть уздовж одного краю фарш, зверху додайте|добавляйте| тертого сиру. Загорніть другий край тесту збовтаним яйцем. За допомогою паперу поверніть рулет, розріжте на три частини і перенесете на лист, застелений пергаментом.
  4. Аналогічно сформуйте решту заготовок, змастіть їх яйцем і зробіть зверху надрізи. Надішліть їх у попередньо розігріту духовку на 30 хвилин при температурі 180°C.

Раніше ми розповідали, як вибрати фарш. З цими хитрощами ваші ліниві котлети будуть неймовірними.