Пишні оладки без краплі олії: 20 хвилин — і ви вже снідаєте
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 1979
Ідеально до ситного та смачного сніданку
Ароматні, пишні оладки — один із найпопулярніших і найулюбленіших сніданків. Зі сметаною чи солодким кремом — відірватися від них неможливо.
Сьогодні разом із "Главредом" ми приготуємо незвичайні оладки. У це складно повірити, але для їх приготування вам навіть олія не знадобиться. До того ж ви можете ласувати сніданком вже через 20 хвилин. Ці солодкі оладки точно здивують вас своєю ніжністю та ароматом.
Як приготувати пишні оладки на кефірі
Інгредієнти:
- 250 г теплого кефіру;
- 2 столові ложки цукру;
- 0,5 ч. л солі;
- 1 яйце;
- 240 г борошна;
- 0,5 ч. л соди.
Спосіб приготування:
- В окрему миску відправляємо кефір, цукор та сіль. Все ретельно перемішуємо за допомогою віночка.
- В отриману масу додаємо яйце і знову все перемішуємо. Туди ж невеликими порціями всипаємо борошно і замішуємо тісто — по консистенції воно має бути густим. Додаємо харчову соду, перемішуємо та даємо тесту "відпочити" 15 хвилин.
- На розігріту сковороду ложкою викладаємо тісто, формуючи оладки. Смажимо їх на невеликому вогні з обох боків до золотистої скоринки.
Подаємо готові оладки з домашньою сметаною за рецептом "Телеграфа" та насолоджуємося. Смачного.