Можна снідати за 10 хвилин: рецепт неймовірного перекусу з учорашньої картоплі
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 21287
Готуються вони дуже просто
Ми розповідали, у чому варити картоплю на пюре, щоб гарнір був неймовірно ніжним. Але часом навіть найкраще картопляне пюре залишається, і на наступний день воно вже не буде таким смачним. Розповідаємо, як перетворити засохлий гарнір на апетитну та ароматну страву.
Такі картопляники — чудовий сніданок або обід, начинку можна взяти ту, яка вам подобається. Рецептом поділились на ютуб-каналі "Смачна сторінка".
Інгредієнти:
- картопляне пюре — 500 г
- яйця — 3 шт.
- борошно — 5 ст.ложок
- часник — 1-2 зубчика
- гриби/ковбаса/бекон — до смаку
- сіль, спеції — до смаку
- олія для смаження
Спосіб приготування:
- Гриби нарізаємо маленькими шматочками. Обсмажуємо їх на олії до рум’яного кольору. Ковбасу для начинки нарізаємо невеликими кубиками.
- У картопляне пюре додаємо ковбасу, яйця, гриби. До смаку кладемо подрібнений часник, сіль, спеції.
- Додаємо до картопляної маси також 3 столові ложки борошна. Ретельно перемішуємо.
- З картопляної маси формуємо круглі коржики. З усіх сторін паніруємо їх в залишках борошна.
- Смажимо картопляники на розігрітій олії на середньому вогні. Вони повинні стати золотистими з обох боків.
Викладаємо картопляники на серветку. Подавати їх дуже смачно зі звичайною сметаною, але можна приготувати і смачний соус на основі йогурту.