Салат "Кудлатий": страва з дивною назвою легко замінить вам вечерю
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 5463
Простий салат із доступних продуктів
Салат "Шуба" люблять і готують регулярно напевно всі. А що, якщо спробувати приготувати страву зі схожого набору інгредієнтів, але оселедець замінити на ковбасу?
Ви здивуєтеся, наскільки смачним він вийде — просто приготуйте! А рецептом з нами поділилися на порталі"Say7".
Як приготувати салат "Кудлатий"
Інгредієнти:
- 300 г копченої ковбаси;
- 300 г картоплі;
- 200 г моркви;
- 200 г буряка;
- 150 г цибулі;
- майонез;
- часник;
- сіль;
Спосіб приготування:
- Картоплю та моркву відварити до готовності.
- Окремо відварити буряк до готовності.
- Цибулю дрібно нарізати кубиками, залити окропом, залишити на 10-15 хвилин, після чого воду злити.
- Цибулю промити в холодній воді, щоб вона не гірчила.
- Ковбасу нарізати соломкою.
- Картоплю натерти на дрібній тертці.
- Моркву натерти на дрібній тертці.
- Буряк натерти на дрібній тертці.
- У майонез додати вичавлений через прес часник (за смаком), перемішати.
- На дно салатниці чи креманок викласти картоплю, трохи посолити та змастити майонезом.
- На картоплю викласти буряк, трохи змастити майонезом.
- На буряк викласти цибулю та зверху моркву, трохи посолити, змастити майонезом.
- На моркву викласти ковбасу.
Раніше ми писали, як приготувати м’ясний ситний салат. Завдяки великій кількості м’яса він виходить дуже смачним та поживним.