Салат "Кудлатий": страва з дивною назвою легко замінить вам вечерю

Читать на русском
Автор
5463
Страва виходить смачною, ситною та красивою
Страва виходить смачною, ситною та красивою. Фото say7.info

Простий салат із доступних продуктів

Салат "Шуба" люблять і готують регулярно напевно всі. А що, якщо спробувати приготувати страву зі схожого набору інгредієнтів, але оселедець замінити на ковбасу?

Ви здивуєтеся, наскільки смачним він вийде — просто приготуйте! А рецептом з нами поділилися на порталі"Say7".

Як приготувати салат "Кудлатий"

Інгредієнти:

  • 300 г копченої ковбаси;
  • 300 г картоплі;
  • 200 г моркви;
  • 200 г буряка;
  • 150 г цибулі;
  • майонез;
  • часник;
  • сіль;

Спосіб приготування:

  1. Картоплю та моркву відварити до готовності.
  2. Окремо відварити буряк до готовності.
  3. Цибулю дрібно нарізати кубиками, залити окропом, залишити на 10-15 хвилин, після чого воду злити.
  4. Цибулю промити в холодній воді, щоб вона не гірчила.
  5. Ковбасу нарізати соломкою.
  6. Картоплю натерти на дрібній тертці.
  7. Моркву натерти на дрібній тертці.
  8. Буряк натерти на дрібній тертці.
  9. У майонез додати вичавлений через прес часник (за смаком), перемішати.
  10. На дно салатниці чи креманок викласти картоплю, трохи посолити та змастити майонезом.
  11. На картоплю викласти буряк, трохи змастити майонезом.
  12. На буряк викласти цибулю та зверху моркву, трохи посолити, змастити майонезом.
  13. На моркву викласти ковбасу.

Раніше ми писали, як приготувати м’ясний ситний салат. Завдяки великій кількості м’яса він виходить дуже смачним та поживним.