Старий рецепт хрустких апетитних рогаликів: знадобиться всього три інгредієнти і начинка
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 19765
Ідеальний рецепт випічки до кави чи чаю
Ми розповідали, як приготувати особливо смачний яблучний пиріг "Невидимка". Тепер ділимось рецептом апетитних та простих рогаликів — для тіста потрібні всього три інгредієнти.
Після випікання рогалики виходять смачні, розсипчасті. Як приготувати смачні пісочні рогалики з вишнею та маком, розповіли на порталі "Господинька".
Інгредієнти:
- 200 г сметани
- 200 г смальцю
- 400-450 г борошна
- Для начинки:
- консервована вишня
- 4 ст. л. перетертого маку
- 1 ч. л. цукру
- 3 ст. л. кип'яченої води
- цукрова пудра
Спосіб приготування:
- Змішуємо смалець з сметаною. Порційно додаємо борошно і замішуємо тісто.
- Кладемо готове тісто в пакет і відправляємо в холодильник на 30 хвилин. Воно повинне добре відпочити.
- Формуємо рогалики. Для цього ділимо тісто на 3 рівні частини.
- Розкочуємо їх у круглі пласти. Нарізаємо трикутники.
- Викладаємо вишню або макову начинку (мак змішуємо з цукром і кип'яченою водою). Закручуємо рогалики.
- Викладаємо рогалики на форму, застелену пергаментом. Випікаємо у заздалегідь розігрітій до 180°C духовці протягом 25 хвилин. Готові рогалики посипаємо цукровою пудрою.
Ви можете використовувати будь-яку начинку на ваш смак, наприклад, яблука, сир чи повидло. Також ми розповідали, як приготувати особливо апетитне печиво на розсолі.