Гора нереальної смакоти зі жмені фаршу: ці гарячі бутерброди смакують як піца
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 5573
Бутерброди виходять дуже смачними та ситними
Ми розповідали, як приготувати дуже смачні рогалики. Якщо ж ви шукаєте вдалий рецепт смачного солоного перекусу, зверніть увагу на гарячі бутерброди з фаршем.
Як їх приготувати, розповіли на порталі "Школа Життя". І вони надзвичайно просто готуються, а смакують набагато смачніше, ніж піца.
Інгредієнти:
- 1 багет
- 200 г фаршу
- 3 сирих яйця
- сіль до смаку
- чорний мелений перець до смаку
- 1 пучок свіжого кропу та петрушки
- 150 мл молока
- 20 г вершкового масла
- 3 печериці
- 1 помідор
- 150 г сиру
Спосіб приготування:
- Наріж багет шматочками шириною 1,5 см і відклади. Змішай у мисці фарш, яйце, чорний перець, сіль і подрібнений кріп з петрушкою.
- Змішай у іншій мисці два яйця з молоком і сіллю. Змасти форму для торта маслом і виклади на неї нарізані шматочки багета.
- Поклади жменю м'ясної суміші на кожен шматок і заповни проміжки між окремими шматочками тіста вимитими та нарізаними грибами. Покрий поверхню багета нарізаними скибочками помідорів.
- Залий все яєчною сумішшю з молоком.Запікай страву з фаршем у розігрітій до 180 °C духовці 25 хвилин.
- Після цього вийми бутерброди, посип їх сиром. Постав ще на кілька хвилин в духовку — щоб сир розплавився.
Бутерброди виходять надзвичайно ситними та смачними. Також ми ділились рецептом чудового салату "Буковина".