Гарячі бутерброди з фаршем на мангалі: ситно, смачно, просто

Читать на русском
Автор
Ці бутерброди стануть чудовим варіантом перекусу (зображення створено за допомогою ШІ)
Ці бутерброди стануть чудовим варіантом перекусу (зображення створено за допомогою ШІ). Фото Телеграф

Якщо ви збираєтесь на пікнік — візьміть з собою ці гарячі бутреброди.

Гарячі бутерброди з фаршем – це проста, але дуже смачна та ситна страва, яка стане чудовим варіантом для швидкого перекусу або обіду на роботі. Їх можна приготувати з різними інгредієнтами, залежно від ваших уподобань.

Інгредієнти:

  • 4 шматки хліба для тостів
  • 200 г фаршу (свинячого, яловичого або курячого)
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • 1 зубчик часнику
  • 1 столова ложка томатної пасти
  • 100 г твердого сиру
  • Сіль та перець за смаком
  • Рослинна олія для смаження

Приготування:

  1. Підготуйте інгредієнти: наріжте цибулю кубиками, натріть моркву на тертці, подрібніть часник.
  2. Обсмажте фарш: на сковороді розігрійте олію та обсмажте фарш на середньому вогні до зміни кольору. Додайте цибулю та моркву і готуйте, помішуючи, до м'якості овочів.
  3. Додайте часник, томатну пасту, сіль та перець. Перемішайте і тушкуйте ще 5 хвилин.
  4. Зберіть бутерброди: на кожен шматок хліба викладіть обсмажений фарш. Посипте тертим сиром.
  5. Запікання: поставте бутерброди на деко, застелене пергаментним папером, і запікайте в розігрітій до 180°C духовці протягом 10-15 хвилин, до розплавлення сиру та золотистого кольору.

Дуже смачною виходить сирна намазка з кропом та часником. Вона виручить у ситуації раптового голоду. Також, пропонуємо рецепт сирної намазки.