Ми використовуємо Куки!

"Зелений мексиканець"

Читать на русском
Автор
"Зелений мексиканець"
  • 5 хв

    Приготування

  • 1

    порція

  • 3.5

Оцініть рецепт

Дякую, вашу оцінку враховано

Енергетична
цінність на 100 гр

  • Калорій

    0 Ккал

Цей яскравий та освіжаючий алкогольний коктейль попри свою "мексиканську" назву насправді народився в Україні. "Зелений мексиканець" створив київський бармен Сергій Кадацький у 1996 році. Напій швидко завоював популярність завдяки своєму оригінальному смаку.

Хоча справжня причина такої екзотичної назви залишається загадкою, є версія, що справа у присутності текіли та привабливому зеленому відтінку напою. Сьогодні цей коктейль відомий далеко за межами України, тож пропонуємо спробувати відтворити цю легенду у себе вдома.

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. У шот налити банановий лікер.

  2. За допомогою барної ложки сформувати другий шар коктейлю з лимонного соку (важливо, щоб інгредієнти не змішались).

  3. У такий же спосіб сформувати третій шар – налити текілу поверх соку.

Цей коктейль п'ють одним духом без трубочки. за бажанням його можна закусити часточкою апельсина, лимона чи лайма.