
-
5 хв
Приготування
-
1
порція
-
Цей яскравий та освіжаючий алкогольний коктейль попри свою "мексиканську" назву насправді народився в Україні. "Зелений мексиканець" створив київський бармен Сергій Кадацький у 1996 році. Напій швидко завоював популярність завдяки своєму оригінальному смаку.
Хоча справжня причина такої екзотичної назви залишається загадкою, є версія, що справа у присутності текіли та привабливому зеленому відтінку напою. Сьогодні цей коктейль відомий далеко за межами України, тож пропонуємо спробувати відтворити цю легенду у себе вдома.
Інгредієнти
Основні інгредієнти
-
22.5 мл
Сік лимона
10 мл
-
22.5 мл
Етапи приготування
-
У шот налити банановий лікер.
-
За допомогою барної ложки сформувати другий шар коктейлю з лимонного соку (важливо, щоб інгредієнти не змішались).
-
У такий же спосіб сформувати третій шар – налити текілу поверх соку.
Цей коктейль п'ють одним духом без трубочки. за бажанням його можна закусити часточкою апельсина, лимона чи лайма.