Ресторанна закуска зі звичайнісіньких продуктів: рецепт оригінальних солоних кексів до святкового столу
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 763
Смачна закуска з найпростіших продуктів
Ми ділились рецептом дуже смачної закуски зі скумбрії. Тепер розповідаємо, як із картоплі та курятини приготувати надзвичайно цікаві закусочні солоні кекси.
Розповідаємо, як приготувати незвичайну, але дуже просту у приготуванні страву. Рецептом поділились на ProstoWay.
Інгредієнти:
- 3 середні картоплини;
- середній шматок філе;
- невелика цибулина;
- твердий сир;
- 3 пера зеленої цибулі;
- свіжа зелень до смаку;
- 1 куряче яйце;
- оливкова олія;
- сіль та спеції до смаку.
Спосіб приготування:
- Перш за все відварюємо картоплю. Вона буде смачнішою, якщо варити її цілою і в мундирі.
- Коли картопля трохи охолоне, чистимо її від шкірки та натираємо на тертці. Паралельно цибулину чистимо, дрібно шаткуємо.
- Обсмажуємо її на оливковій або соняшниковій олії. Смажимо до золотистості.
- Курятину нарізаємо на невеликі шматочки і додаємо її до цибулі. Додаємо сіль та спеції за бажанням.
- Обсмажуємо все до готовності. Коли м’ясо готове, змішуємо дрібно порізану зелень, курку, порізану зелену цибулю та терту картоплю. Додаємо туди 1 куряче яйце та сир.
- Викладаємо суміш у форми для кексів. Відправляємо все в духовку на 20 хвилин при 180 градусів.
Виходить надзвичайно смачно. Така закуска пасує як для перекусу, так і до святкового столу. Також ми ділились цікавим рецептом королівського оселедця під шубою.