Навіщо до дерунів додавати молоко: хитрість, з якою страва вийде фантастичною
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 18506
Склянка молока — і страва буде ідеальною
Страва з картоплі існує безліч — від улюбленої всіма членами сім’ї смаженої картоплі до найрізноманітніших запіканок і салатів. Але особливе місце серед усієї різноманітності цих ласощів займають ніжні, золотаві та хрусткі деруни.
Звичайно, готувати їх можна найрізноманітнішими способами. А тісто для дерунів не темніло, "Важно знать" пропонує при приготуванні додавати молоко. Ніжні, ароматні деруни сподобаються навіть найвибагливішим поціновувачам високої кухні!
Як приготувати ніжні деруни з молоком
Інгредієнти:
- 600 г картоплі;
- 200 мл молока;
- 3 курячі яйця;
- 1 цибулина;
- 1 зубчик часнику;
- сіль, мелений перець, спеції на смак.
Спосіб приготування:
- Картоплю, цибулю та часник чистимо, натираємо на дрібній тертці та змішуємо. Овочеву суміш відкидаємо на покритий марлею друшляк, щоб стекла зайва рідина.
- В отриману масу відправляємо курячі яйця, солимо, перчимо і додаємо улюблені спеції. Помішуючи, тонкою цівкою вливаємо молоко, що закипіло.
- Розігріваємо сковороду з рослинною олією, ложкою формуємо деруни та смажимо їх з обох боків до золотистого кольору.
Неможливо уявити деруни без домашньої сметани. Спробуйте це дуже смачно.