Два продукти — і деруни вийдуть втричі смачнішими: готуватимете так завжди
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 2411
І сімейних посиденьок, і для перекусу
Мало хто відмовиться від хрустких золотистих дерунів. Класичний рецепт цієї страви складається з тертої картоплі з додаванням цибулі, яйця та невеликої кількості борошна.
А якщо до тіста додати подрібнену ковбасу та твердий сир, деруни стануть ще смачнішими. Таким незвичайним рецептом ділиться "ТСН". Проста у приготуванні, але при цьому неймовірно смачна страва не залишить байдужим нікого.
Як приготувати деруни з ковбасою та твердим сиром
Інгредієнти:
- картопля середнього розміру – 4 шт.,
- велика цибулина — 1 шт.;
- варена ковбаса – 200 г;
- твердий сир – 200 г,
- яйце – 2 шт.,
- кріп — 0,5 пучка,
- борошно — 80 г;
- сіль, перець – на свій смак;
- рослинна олія – для смаження.
Спосіб приготування:
- Картоплю та цибулю чистимо, натираємо їх на великій тертці та змішуємо.
- Твердий сир також натираємо, ковбасу ріжемо дрібно і додаємо до подрібненої картоплі та цибулі. Туди ж відправляємо дрібно нарізаний кріп, сіль, перець на свій смак і все ретельно перемішуємо.
- В отриману масу вбиваємо яйця, додаємо борошно і знову добре перемішуємо.
- Розігріваємо сковороду з олією. За допомогою ложки викладаємо масу, формуючи деруни. Смажимо їх на середньому вогні до золотистої скоринки з кожного боку приблизно по 5-7 хвилин.
Подаємо незвичайні деруни з домашньою сметаною та насолоджуємося. Смачного.