Печінку можна буде навіть не жувати: один інгредієнт – і вона вийде найніжнішою

Читать на русском
Автор
6271
Хитрість підходить для будь-якої печінки
Хитрість підходить для будь-якої печінки. Фото pinterest.com

Цей секрет вас здивує

Багато хто любить поласувати ніжною, ароматною печінкою. З цього недорогого і популярного продукту можна приготувати багато різних страв.

Однак печінка не завжди виходить навіть у досвідченого кулінара. Буває, що в тарілці виявляється тверда страва з гіркуватим і неприємним запахом. У це важко повірити, але розв'язати проблему може один копійчаний засіб. Ми разом із Ukr.media розповімо про нього.

Як приготувати ніжну та соковиту печінку.

Для початку печінку потрібно замочити цілим шматком у холодній воді на 10 хвилин. Після цього очистити від плівки та нарізати шматочками.

Далі підготовлену печінку потрібно посипати содою, добре перемішати, накрити кришкою та залишити на півтори години. Саме завдяки цьому продукту страва вийде м’якою.

Через вказаний час печінку потрібно ретельно промити у проточній воді, щоб позбавити їх від соди. Тільки після цього можна розпочинати приготування печінки за улюбленим рецептом.

Сода – не тільки відмінний засіб для покращення смаку та якості печінки. Також вона допоможе позбавитися неприємного присмаку продукту.

Знаючи цю хитрість, спробуйте приготувати печінку по-берлінськи. Страва не залишить нікого байдужим.