Старовинний рецепт борщу: не червоний, не зелений, а білий
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Такого борщу ви ще не куштували
Ми ділились рецептом м’яких та пишних парових вареників з полуницею. Якщо ви любите незвичні традиційні рецепти, зверніть увагу на наступний. Борщ може бути не лише червоним чи зеленим, а й білим. Зокрема, такий вид готують у Хмельницькій області.
Цей борщ – справжня знахідка для любителів домашньої кухні. Він ситний, ароматний, багатий на овочі та м'ясо. Приготувати його не складно, а результат порадує всю вашу сім'ю. Рецептом поділились на порталі "Їжакультура".
Інгредієнти:
- 5 картоплин
- 0,25 капустини
- 1 склянка білої квасолі
- 1 морква
- 1 цибулина
- 0,5 кг свинячих реберець
- 1 бурячок рябий (біло-рожевий)
- 0.5 літра сметани
- сіль
- перець
- сушені груші, яблука, сливи (за бажанням)
Спосіб приготування:
- У великій каструлі закип'ятити воду. Додати квасолю, нарізану кубиками картоплю, нашатковану капусту, подрібнений бурячок, свинячі реберця та сушені фрукти.
- Зменшити вогонь, посолити та поперчити. Варити протягом 40 хвилин.
- Влити половину сметани в каструлю з борщем. Перемішати і варити ще 10 хвилин.
- Натерти моркву, дрібно нарізати цибулю. Обсмажити овочі на повільному вогні до м'якості.
- Додати решту сметани, сіль та перець. Тушкувати заправку 5-7 хвилин. Додати заправку до борщу.
Залишиться борщ перемішати, накрити кришкою і дати настоятися 10-15 хвилин. Також ми ділились рецептом смачної страви з капусти та яєць.