Дрібка продукту, який і так є на вашій кухні, врятує суп: цікава хитрість, з якою смак і аромат будуть на висоті

Читать на русском
Автор
Як додавати зелень до супу
Як додавати зелень до супу. Фото shuba.life

Секрет свіжого і насиченого аромату страви

Ми розповідали, як покращити смак фаршу. Тепер ділимось секретами приготування особливо ароматного і апетитного супу.

Суп може здатися простою стравою, от тільки часто у кулінарів виходить невиразна маса, яку не хочеться навіть куштувати. Разом із ProstoWay ділимось цікавим трюком, який збереже яскравий аромат страви.

Секрет ідеальної зелені в супі: як зберегти смак, аромат і колір?

Один із секретів — додавання соди в суп. Багато досвідчених кухарів використовують цей простий трюк, щоб зберегти всі багатства свіжої зелені. Свіжа зелень робить суп як привабливим на вигляд, так і особливо ароматним. Проте, під час варіння вона часто втрачає свій яскравий колір і неповторний смак.

Як сода допомагає?

Сода — це луг, який нейтралізує кислоту в супі. Це робить зелень більш стійкою до термічної обробки, зберігаючи її колір та смак. Додайте подрібнену зелень у суп за 1 хвилину до готовності. Додайте щіпку соди (на 2 літри супу) разом із зеленню.

Збираючись варити суп, пам'ятайте про цей простий секрет. Завдяки соді ваша зелень збереже смак, колір та аромат. Також ми розповідали, як правильно варити сосиски.