Два секрети найніжнішої печінки: прості кулінарні трюки, про які треба знати кожному

Читать на русском
Автор
Секрети м'якої та смачної печінки
Секрети м'якої та смачної печінки. Фото vazhnoznat.com

Цей продукт можна приготувати особливо смачно

Ми розповідали, які види круп можна приготувати без варіння. Тепер ділимось важливими лайфхаками для приготування смачної печінки.

Багато кулінарів уникають цього продукту, адже печінка часто виходить жорсткою та гіркуватою. разом із Pixelinform ділимося двома простими секретами, які допоможуть вам приготувати м'яку, соковиту та неймовірно смачну печінку: бланшування та використання соди.

Сода

Цей простий інгредієнт допоможе зробити печінку м'якшою та ніжнішою, а також позбавити її гіркуватості. Перед смаженням посипте печінку харчовою содою з розрахунку 1 столова ложка на 1 кг печінки. Дайте печінці просочитися содою протягом 10 хвилин. Ретельно промийте печінку холодною водою, щоб видалити залишки соди.

Бланшування

Цей метод підходить для будь-якої печінки, крім курячої. Ретельно очистіть печінку від плівок і жовчних протоків, наріжте порційними шматками. Закип'ятіть воду в каструлі. Опустіть печінку в киплячу воду на 30-60 секунд. Після цього вийміть печінку з окропу, дайте їй стекти, обсушіть паперовими рушниками.

Завдяки бланшуванню та використанню соди ваша печінка завжди буде м'якою, соковитою та неймовірно смачною. Також ми розповідали, як смачніше посмажити гриби.