Так крабові палички ви ще не їли і не готували: ніхто не здогадається, з чого закуска, але гості точно попросять з собою

Читать на русском
Автор
235794
Страва виходить пряна, апетитна і дуже смачна Новина оновлена 16 вересня 2024, 13:14
Страва виходить пряна, апетитна і дуже смачна. Фото foodisafourletterword.com

Оригінальна закуска з крабових паличок

Прості закуски — завжди в топі у кулінарів. Ми ділились рецептом смачних "голих" помідорів. Тепер розповідаємо, як приготувати крабові палички так, щоб ніхто не здогадався, що закуска зроблена з них.

"Телеграф" розповідає, як смачно замаринувати цей рибний продукт. Цю страву можна і на святковий стіл поставити — гості не тільки зацікавляться рецептом, а ще й попросять загорнути з собою.

Інгредієнти:

  • Крабові палички — 400 г
  • Оливкова олія (або будь-яка інша салатна олія) — 70-80 мл
  • Порошок солодкої паприки — до смаку
  • Лимонний сік — 1-1,5 чайні ложки
  • Сушений базилік — до смаку
  • Часник — 2 зуб.
  • Гострий перець — до смаку
  • Сіль

Спосіб приготування:

  1. Розгорни крабові палички і наріж їх тонкою соломкою. Якщо вони заморожені, обов’язково перед цим розморозь — інакше не вийде.
  2. Подрібни часник будь-яким чином — наріж або пропусти через прес. Змішай олію, лимонний сік, подрібнений часник, паприку, трави, сіль і перець.
  3. Залий маринадом крабові палички, добре перемішай. Залиш маринуватися в холодильнику мінімум на 12 годин.

Через 12 годин закуску можна куштувати — палички добре просочаться маринадом і будуть надзвичайно апетитними. Також ми розповідали, який один інгредієнт псує смак борщу.