Цей інгредієнт всі додають до омлету, а він псує смак страви: зірковий кухар розповів про помилки приготування

Читать на русском
Автор
29507
Так омлет буде ще смачнішим
Так омлет буде ще смачнішим. Фото ru.freepik.com

Смачна та корисна страва

Приготувати поживний та смачний сніданок для багатьох — це завдання з зірочкою, адже на нього відведено найменше часу. Однак господині навчилися готувати страви буквально за лічені хвилини: зварити вівсянку з фруктами, посмажити сирники чи приготувати омлет.

Нещодавно відомий шеф-кухар Джеймі Олівер заявив, що багато хто неправильно смажить омлет. За його словами, вершки або молоко у цій страві зайві, заявив він в інтерв'ю для "Mirror". Кухар розповів, як приготувати її досконало.

Так, експерт запевняє, що для приготування ідеальної яєчні не потрібні ні вершки, ні молоко. Він також рекомендує використовувати виключно домашні яйця, а не магазинні. За словами Олівера, саме з таких яєць виходить найкраща і найсмачніша страва.

За його словами яйця потрібно збити у глибокій мисці з дрібкою солі. Паралельно розтопити щедрий шматок вершкового масла в каструлі та вилити туди яєчну масу. Перемішувати кожні 5 секунд, формуючи омлет потрібної консистенції. Важливо зняти омлет з каструлі одразу після того, як вони готові, оскільки посуд зберігає тепло і страва може продовжувати готуватися.

Раніше ми писали, як приготувати м'ятну олію вдома. Її можна додавати до випічки або ж поливати салати.