
-
1 г
Приготування
-
4
порції
Рамен – це страва азійської кухні, що поєднує у собі насичений бульйон, ніжну локшину та різноманітні ароматні додатки.
Рамен вже давно підкорив серця гурманів по всьому світу своєю ситністю та багатогранністю. І хоча приготування справжнього рамена може здаватися складним процесом, цей рецепт від блогерки "Правою та лівою" свининою доведе, що насолодитися чудовою домашньою версією цієї страви під силу кожному.
Головний секрет справжнього рамена зі свининою криється в насиченому бульйоні, який вариться з додаванням ароматних овочів та спецій. Тривалий процес варіння розкриває всі смаки, створюючи глибоку та багату основу для страви.
Інгредієнти
Основні інгредієнти
-
500 г
-
1 шт
-
2 шт
-
3 шт
-
3 шт. +4 шт. для чипсів
-
15 г
-
60 мл + 20 мл для тушкування мʼяса
-
5 г
-
5 г
-
1 шт
-
10 г
-
3 - 4 шт
-
до смаку
-
300 г
-
1 шт
Етапи приготування
-
Варимо свинячий бульйон. У трилітрову каструлю кладемо м'ясо, лавровий лист, перець горошок, цибулю, часник та імбир. Проварюємо близько 1 годину 20 хвилин, після чого дістаємо м'ясо та проціджуємо бульйон. Додаємо до бульйону соєвий соус, цукор та сухий імбир. Продовжуємо варити ще 15-20 хвилин.
-
М'ясо розділяємо на волокна та відправляємо на пательню тушкуватись у соєвому соусі з невеликим додаванням води 20-30 хвилин.
-
У цей час відваримо локшину та зробимо чіпси із часнику підсмаживши його на пательні для декору. Надріжемо зелену цибулю пір'ям та відваримо куряче яйце.
-
Починаємо складати рамен. У глибоку миску покладемо лист норі, локшину, м'ясо. Заливаємо все це бульйоном.
-
Прикрашаємо кукурудзою, вареним яйцем, чіпсами із часнику, зеленою цибулею. За бажання можна додати гострий перець.
Як подавати рамен зі свининою
Подавати рамен зі свининою найкраще гарячим, одразу після приготування. Традиційно його їдять з глибокої миски.
До страви можна запропонувати мариновані овочі, кімчі або додаткову порцію соєвого соусу до свого смаку. Також чудовим доповненням стане гострий перець чилі для тих, хто любить пікантні нотки.