Ми використовуємо Куки!

Відбивні у вафельних коржах

Читать на русском
Автор
1430
Відбивні у вафельних коржах
  • 10 хв

    Приготування

  • 8

    порцій

Будьте першим хто оцінить рецепт

Дякую, вашу оцінку враховано

Енергетична
цінність на 100 гр

  • Калорій

    0 Ккал

"Відбивні" у вафлях готуються не більше 20 хвилин. Ця закуска з хрусткою скоринкою та соковитою, ніжною начинкою, чудова ідея для швидкого сніданку чи вечері.

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Спосіб приготування

У м’ясний фарш додайте подрібнену цибулю. Фарш посоліть, додайте перець чи спеції, добре перемішайте.

На обробній дошці розкладіть вафельні коржі, поверх кожного викладіть по столовій ложці фаршу. Розподіліть по його поверхні вафлі.

Накрийте ще одним коржем так, щоб вийшли вафельні бутерброди з фаршем усередині.

Для льєзону. Збийте яйця, посоліть їх.

Кожен вафельний бутерброд вмочіть у льєзоні так, щоб яйце покривало його з усіх боків.

Обсмажте ліниві відбивні з обох боків на добре нагрітій сковороді в невеликій кількості олії. Накрийте кришкою, щоб добре пропарилася начинка.

Як і з чим подавати відбивні у вафельних коржах

Ці апетитні ліниві "відбивні" у вафлях завдяки своїй швидкості приготування та хрумкій скоринці відмінно підходять як для швидкого сніданку, так і для ситної вечері. Подавати їх найкраще гарячими, відразу після приготування, щоб зберегти хрусткість вафельних коржів і насолодитися соковитою начинкою.

За бажання їх можна доповнити сметанним соусом із зеленню та часником, томатним соусом, гірчицею або кетчупом.

Також ліниві "відбивні" смакують з овочевим салатом та маринованими овочами.