Лечо по-французьки з креветками

Читать на русском
Автор
Лечо по-французьки з креветками
  • 10 хв

    Приготування

  • 2

    порції

Будьте першим хто оцінить рецепт

Дякую, вашу оцінку враховано

Енергетична
цінність на 100 гр
  • Калорій

    0 Ккал

Оригінальна та дуже красива страва з креветками не тільки порадує око своїм шикарним виглядом, але й здивує багатим смаком.

Щоб ця страва вийшла справді смачною та гарною, варто приділити увагу вибору продуктів. Креветки краще брати середнього розміру — вони будуть соковитими і швидко приготуються. Болгарський перець обирайте яскравих відтінків — червоний, жовтий або помаранчевий, тоді готова страва матиме ефектний вигляд. Помідори вибирайте м'ясисті, без зайвого соку, щоб лечо не вийшло водянистим.

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. img

    Овочі промийте, очистьте від шкірки. Наріжте тонкими скибочками. Викладіть овочі шарами на сковороду. Полийте оливковою олією. Тушкуйте до готовності.

  2. img

    Розморозьте креветки, обсмажте на оливковій олії. В кінці залийте овочі злегка збитими яйцями.

  3. Накрийте кришкою і потримайте на вогні до утворення омлету. Готове лечо викладіть на страву, прикрашену листям салату. Зверху на лечо розкладіть обсмажені креветки.

Як і з чим подавати

Лечо з креветками — повноцінна страва, яку можна подавати як на обід, так і на вечерю. Лечо можна доповнити свіжим хлібом або хрусткими тостами.

Як напої до цієї страви підійдуть мінеральна вода з лимоном або сухе біле вино.