-
15 хв
Приготування
-
1
порція
-
Зігріваюче какао актуальне завжди, особливо в холодну погоду. Тим паче, варто навчитися готувати його правильно!
Приготоване на молоці какао — ідеальний спосіб порадувати себе та близьких, додавши у звичайний день тепла та радості. Для приготування використовуйте какао без цукру, оскільки воно має більш насичений смак і дозволяє самостійно регулювати солодкість. А якщо хочете посилити шоколадний смак напою, додайте до нього дрібку солі.
Інгредієнти
Основні інгредієнти
-
1 ст. л.
-
0.5 л
-
1 ст. л.
-
до смаку
-
до смаку
-
до смаку
Какао допомагає не лише зігрітися, а й підняти настрій! Цей напій, як і шоколад, стимулює розумову діяльність і є своєрідним антидепресантом.
Етапи приготування
-
Візьміть невелику каструлю, налийте в неї молоко і поставте на вогонь. Молоко слід довести до кипіння.
-
Після того, як молоко закипить, додайте в нього какао-порошок. Після цього додайте цукор. Розмішайте додані інгредієнти, щоб вони розчинилися в молоці. Грудочок бути не повинно.
-
Залиште какао варитися приблизно на 5 хвилин. Після цього зніміть напій з плити і накрийте каструлю кришкою, щоб какао настоялося.
-
Налийте какао у чашку. Його смачніше пити гарячим. Фінальний штрих – прикрашання. Посипте какао шоколадною стружкою, корицею або маршмелоу.
Читай також: Пряне какао з маршмеллоу — і зігріє, і підбадьорить