Крем-суп з броколі в мультиварці

Читать на русском
Автор
Крем-суп з броколі в мультиварці
  • 30 хв

    Приготування

  • 2

    порції

Будьте першим хто оцінить рецепт

Дякую, вашу оцінку враховано

Енергетична
цінність на 100 гр
  • Калорій

    0 Ккал

Ніжний крем-суп із броколі в мультиварці — чудовий варіант швидкої та корисної страви, яка готується менше ніж за півгодини.

Такий суп сподобається навіть тим, хто зазвичай не любить овочі, адже вершки роблять смак особливо м’яким і насиченим. Щоб суп вийшов більш ароматним, додайте щіпку мускатного горіха або ваші улюблені спеції, а консистенцію можна легко регулювати кількістю вершків або бульйону.

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. У каструлю мультиварки наливаємо 2 склянки води. У кошик для пароварки викладаємо броколі (можна брати заморожену).

  2. Капусту готуємо на режимі "Варіння на пару" 10–15 хвилин.

  3. Після сигналу броколі перекладаємо в чашу мультиварки, додаємо порізаний шпинат і трохи гарячої води. Перчимо, солимо на смак, приправляємо улюбленими спеціями (можна додати мускатний горіх). І ставимо на режим "Тушкування" на 5–7 хв (щоб маса прогрілася).

  4. Заливаємо овочі вершками та подрібнюємо все за допомогою занурювального блендера до кремоподібної консистенції. Якщо вийде надто густа суміш, можна додати ще вершків.

У цей крем-суп можна додати що завгодно: креветки, сир, сухарики, подрібнені горіхи, зелень, шматочки овочів — що вам більше подобається.

Як і з чим подавати

Подавайте суп гарячим, прикрашеним зеленню або сиром. Особливо смачно він поєднується з хрусткими часниковими грінками або свіжими тостами.