Суп-пюре з кольрабі з грибами

Читать на русском
Автор
Суп-пюре з кольрабі з грибами
  • 40 хв

    Приготування

  • 3

    порції

Будьте першим хто оцінить рецепт

Дякую, вашу оцінку враховано

Енергетична
цінність на 100 гр
  • Калорій

    0 Ккал

Кольрабі не тільки смачна, а й багата на вітамін С, клітковину та мінерали. Тому варто частіше включати її до раціону. Не знаєте, що приготувати з купленої нещодавно кольрабі? Тоді чому б не зробити простий і смачний суп-пюре.

Щоб суп вийшов максимально ніжним, овочі краще не переварювати. Пюрувати кольрабі можна як через сито, так і блендером. Вершки бажано додавати в тепле, але не кипляче пюре, щоб вони не згорнулися.

Інгредієнти

Основні інгредієнти

Етапи приготування

  1. Кольрабі очистіть, відваріть до готовності, потім протріть через сито без відвару.

  2. Отримане пюре розведіть з 1/2 склянки кип'яченої води, посоліть і прокип’ятіть на слабкому вогні 2-3 хвилини.

  3. Зніміть з вогню, заправте сумішшю збитого яєчного жовтка з вершками та маслом.

Як і з чим подавати

Готовий суп-пюре подавайте гарячим, одразу після заправки. Особливо смачно він поєднується з вареними грибами. Їх потрібно нарізати соломкою та додати прямо в тарілку. Також до страви підійдуть хрусткі сухарики з білого хліба, рублена зелень і крапля ароматної олії.